Menu Premium

Nieuwe details bekendgemaakt van de GTA V Collector’s Edition

Karim Shehata 26/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnenkort is het dan eindelijk zover: de verschijning van GTA V. De hype begint nog nooit eerder vertoonde proporties aan te nemen, want zoals je misschien al weet organiseren wij in het MTV-gebouw te Amsterdam een hele speciale versie van de Gamekings Showcase voor deze game. De release van Grand Theft Auto V wordt in ieder geval nu al een feestje, maar daarmee is het nieuws rondom de game nog niet tot een einde gekomen. Er zijn namelijk nieuwe details bekendgemaakt van de GTA V Collector’s Edition.

Zo komt de GTA V Collector’s Edition met twee nieuwe wapens. Naast alle wapens die de game al bevat, kan er met deze speciale uitgave van de game even flink huisgehouden worden met een .50 Caliber Pistol en de Bullpup Shotgun in Los Santos, het fictieve Los Angeles. Ook zijn er in de Collector’s Edition enkele unieke outfits te vinden voor de drie hoofdpersonages.

Verder beschikken alle drie de personages over unieke Special Abilities. Michael kan, wanneer de Special Ability-balk is volgelopen, beter overweg met wapens. Wanneer de eerder genoemde meter vol is gelopen, kan Franklin beter rijden en kan Trevor in een rage belanden. In de Special- en Collector’s Edition zit een optie die ervoor zorgt dat deze balken vijfentwintig procent sneller vollopen dan in de gewone editie van GTA V. Naast deze speciale mogelijkheden die de personages van de game kunnen krijgen, zijn er ook extra levels voor de Stunt Plane Trials-modus. In deze modus kan er lekker gestunt worden met een vliegtuig en waarna de scores te vergelijken met je vrienden zijn. Voor diegenen die graag online spelen, komt de GTA V Collector’s Edition met speciale personages voor Grand Theft Auto Online. De aparte online-modus, die begin oktober verschijnt, gaat gespeeld met een karakter gebaseerd op Claude en Misty uit Grand Theft Auto III, maar ook Niko Bellic uit het vierde deel. In Grand Theft Auto wordt het namelijk mogelijk om zelf je personage te maken, waarin er gekozen kan worden op wie deze gebaseerd is. In hetzelfde principe als het feit dat kinderen op hun ouders lijken, kan je vers gemaakte dus lijken op Niko, Claude of Misty.

Tot slot bevat de Collector’s Edition van GTA V nog wat unieke voertuigen. Zo is er de beschikking over een dikke sportmotor die de naam CarbonRS met zich meedraagt en kan er lekker rondgereden worden in de Hotknife, een auto die uit de jaren ’30 stamt. Exclusief voor GTA Online is er de high-end elektrische auto Khamelion.

Het feestje kan dus bijna beginnen! Grand Theft Auto V staat letterlijk om de hoek te wachten, want 17 september ligt de game al in de winkels voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Nieuwe details bekendgemaakt van de GTA V Collector's Edition

Nieuwe details bekendgemaakt van de GTA V Collector's Edition

Nieuwe details bekendgemaakt van de GTA V Collector’s Edition

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch