Menu Premium

Nieuwe Call of Duty update vandaag met een gloednieuwe content

Dansky 29/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is ‘ie weer; de update dinsdag van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone. En Infinity Ward heeft niet stil gezeten de afgelopen tijd.

Call of Duty: Modern Warfare

Laten we bij het begin beginnen. De update van Call of Duty: Modern Warfare voegt dit keer vier nieuwe modi toe: Blueprint Gunfight, Reinfected Groundwar, 3v3 Cranked Gunfight en allemans lievelingetje: Shoot the Ship 24/7.

Reinfected Groundwar was in de Season 3 roadmap al te vinden en is nu eindelijk toegevoegd. Blueprint Gunfight is eigenlijk precies zoals je verwacht: 2v2 Gunfight met Blueprints in plaats van standaard wapens. Als laatste blijft 3v3 Cranked Gunfight dan over. Cranked is de game-mode waarbij je na iedere kill een kleine boost krijgt in allerhande stats zoals ADS, movement speed en Sprintout time. Echter moet je blijven moorden want na 30 seconden ontplof je. En in Gunfight is dat korter: 10 seconden. Alsof die vlag in het midden nog niet voor genoeg snelheid zorgde.

Call of Duty: Warzone

Voor iedereen die vreesde voor Trios: geen paniek want deze modus zit er nog steeds in! Wat wel nieuw is, is een extra contract: Most Wanted. Most Wanted is de tegenhanger van de Bounty contract. In plaats van dat jij en je team achter één team aangaan, gaat iedereen voor een korte tijd achter jullie aan. Dit betekend dat er +/- 150 man jouw bloed willen drinken in het begin van de match. De pay-off is wel groot: een squad revive voor jouw hele team!

Naast dit nieuwe contract is de snelheid en grootte van de circkel aangepast, is eindelijk het scoreboard te zien in het pause menu én is een hele irritant bug verwijderd. Door de bug kon je geen armor plates gebruiken tijdens het gebruik van Dead Silence. Ook dit is nu gefixt.

Als klap op de vuurpijl is er ook een nieuw item: Armor Satchel. Hierdoor kan je in plaats van vijf armor plates, acht armor plates dragen. Dit item wordt, net als het gasmasker, gedropt als je doodgaat, wel zonder extra plates, en is een gegarandeerde vondst bij Scavanger contracts.

Maar waar is de rest?

Infinity Ward heeft er een handje van dat zij niet alles in hun patch notes stoppen. Helaas moeten we mededelen dat dit deze keer niet anders is. In de patch notes staat helemaal niks over de Obsidian Camo of de Custom Gunsmith optie. Ook niks over de nieuwe LMG. Gelukkig is het internet er om de dag te redden. Obsidian Camo krijg je nadat je 15 kills hebt gemaakt in 200 verschillende matches, Custom Gunsmith is aanwezig in deze patch en de nieuwe LMG krijg je door drie enemies te vermoorden die naast smoke staan met een LMG in 15 verschillende matches.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch