Menu Premium

Nieuwe Assassin’s Creed speelt zich misschien in Brazilië af

Gamekings Redactie 10/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed 3 is nog maar een tijdje op de markt, en er is alweer volop speculatie over het volgende deel in de Assassin’s franchise. Ben je benieuwd naar de nieuwe locatie voor de volgende Assassin’s Creed game? De nieuwe Assassin’s Creed speelt zich misschien in Brazilië af.

Na de Amerikaanse Revolutie in de laatste Assassin’s Creed game lijkt het er op dat de enorm populaire serie duizenden kilometers zuidwaarts trekt. Volgens Bertrand Chaverot, managing director Ubisoft Brazilië, verhuist de nieuwe game in de serie voor een groot deel naar het Zuid-Amerikaanse land. In een gesprek met de Portugese site Techtudo laat de beste man dit fijne nieuwtje doorschijnen. Ubisoft heeft nog geen officieel commentaar gegeven op het bericht van Braziliaanse managing director. Er zijn überhaupt geen berichten over een eventueel vervolg voor de serie. Wat je daarom precies kunt verwachten in 2013 betreffende een Assassin’s game is dan ook volkomen onbekend. Wat we je wel kunnen vertellen is dat er sinds 2009 elke jaar een nieuwe Assassin’s Creed game is verschenen, een nieuwe titel in het najaar van 2013 zou daarom niet heel onlogisch zijn.

Het is wel vermeldenswaardig dat er al een missie in Assassin’s Creed 3 zit die zich in Brazilië afspeelt. Deze missie, zonder te veel spoilers weg te geven, speel je alleen met Desmond in plaats van Connor en is wellicht wat Betrand Chaverot bedoelde.

Voor nu blijft het nog even bij een sappig gerucht, maar wellicht komt Ubisoft hier later nog op terug. Wat vind jij van Brazilië als setting voor de volgende Assassin’s Creed game?

Nieuwe Assassin's Creed speelt zich misschien in Brazilië af

Nieuwe Assassin’s Creed speelt zich misschien in Brazilië af

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch