Menu Premium

Nieuwe Assassin’s Creed game gaat waarschijnlijk Assassin’s Creed Mirage heten

Dansky 30/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamers die zitten te wachten op de nieuwe Assassin’s Creed game moeten nog even wachten maar de nieuwtjes vliegen ons al om de oren. Eerder dit jaar, in juli, kwam er al nieuwe informatie naar buiten. JJ legt je daar nog even het fijne van uit in het Gamekings Journaal. Maar vandaag kwamen nieuwe nieuwtjes uit over de Assassin’s Creed game. De nieuwe game zal naar alle waarschijnlijkheid Assassin’s Creed Mirage gaan heten.

Assassin’s Creed Mirage schijnt de titel van de nieuwe game te zijn

In februari kwam Jason Schreier, orakel van de games industrie, al naar buiten met het verhaal dat de nieuwe Assassin’s Creed game zich af ging spelen in Baghdad. Daarnaast was toen ook al bekend dat de hoofdpersoon van deze nieuwe game Basim zal zijn uit Valhalla. Maar nu is er dan ook nieuwe informatie. De nieuwe informatie komt van een YouTuber genaamd j0nathan die een video maakte met de gloednieuwe details. Helaas wel in het Frans.

Nieuwe details kwamen naast de confirmatie van de oude details

Voor diegene die geen Frans spreken en YouTube translate niet vertrouwen zijn er gelukkig mensen op het internet die beide talen spreken. Op Twitter kwamen een aantal leuke nieuwtjes naar voren toe. De release date van Assassin’s Creed Mirage zal in de lente van 2023 zijn, ongeveer tussen april en juni. Een goede game voor net tijdens je laatste tentamens dus. Volgens j0nathan zullen er meerdere steden te verkennen zijn net zoals in de eerste Assassin’s Creed. Sterker nog; Ubisoft zou zelfs bezig zijn met een AC1 remake en de assests van de nieuwe game gebruiken om hiermee aan de slag te gaan. Een aantal RPG elementen zijn eruit zoals het leveling system en ook verdwijnen de dialoog opties. Let wel op; dit alles is speculaas want Ubisoft heeft nog niks vrijgegeven over deze game. Op 10 september is er een Ubisoft Forward waar er meer informatie over de franchise naar buiten zal komen. Met waarschijnlijk ook meer details over deze gloednieuwe game.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch