Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Nieuwe Assassin’s Creed speelt zich af in Bagdad

14/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Even lekker in de schaduw het laatste gamesnieuws doornemen? Dat kan dankzij deze nieuwe editie van het GK Journaal. De rubriek waar in je zoals altijd alle heetste nieuwtjes over games en de bijbehorende industrie te horen krijgt. En ook vandaag hebben we een aantal leuke berichten weten te vinden. Zo is er nieuws over de nieuwe Assassin’s Creed, en wel waar deze game zich (onder andere ) gaat afspelen. Ook lijkt het er sterk op dat PlayStation bezig is met het opzetten van een nieuwe State of Play. Eentje die al vrij snel te zien zou gaan kunnen zijn. waar we dat uit afleiden, zie en hoor je in het GK Journaal van donderdag 9 juli 2022.

Assassin’s Creed Rift in Bagdad of in het rijk der Azteken?

De Ubisoft insiders vlogen elkaar de afgelopen dagen even in de haren. Insider Jeremy Penter deelde dinsdag jongstleden een cryptische tweet waarin hij stelt dat de volgende Creed game zich afspeelt tijdens het Azteekse tijdperk. Jason Schreier, die doorgaans het eerste weet te vertellen waar een nieuw deel zich afspeelt, was het daar niet mee eens. ‘Fake news’ riep hij en toverde een ander tijdperk en gebied tevoorschijn. Maar wie heeft er nu gelijk? En wat vinden wij van de twee genoemde locaties? Welke heeft onze voorkeur?

Eindelijk een releasedatum voor Bayonetta 3

In andere nieuws kwam een welingelichte insider met het vermoeden dat PlayStation bezig is met het voorbereiden van een nieuwe editie van hun State of Play events. Waar deze insider dat aan afleidt en of het sense maakt, dat hoor je in deze video. Nieuws is er ook voor de fans van Bayonetta. Het derde deel komt er aan en wij weten wanneer. Dit en nieuws over de meest getwitterde games van 2022 ga je allemaal zien en horen in deze verse editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch