Menu Premium

‘Nieuwe Assassins Creed heet ‘Legion’ en speelt zich af in Rome’

Hylke Haagsma 25/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lekker hoor. Er zijn flink wat geruchten naar buiten gekomen over Watch Dogs 3 en een nieuwe Assassins Creed. Onder andere over de locaties van beide games. Dat zouden respectievelijk London en Rome zijn. Een anonieme gebruiker plaatste de volgende info op het internet.

Weer personage kiezen zoals in Assassin’s Creed Odyssey

De nieuwste Assasin’s Creed draagt de codenaam ‘Legion’. De game zou zich afspelen in Rome, rond het jaar 193 na Christus. De periode is bekend vanwege het einde van de heerschappij van Romeinse keizer Marcus Aurelius en het uitbreken van een burgeroorlog in het Romeinse Rijk. De speler kan net als in Assassin’s Creed Odyssey weer kiezen of ze een mannelijk of vrouwelijk hoofdpersonage willen spelen.

De personage zouden Cassius en Lucia heten en nakomelingen zijn van de gespeelde personages uit Assassin’s Creed Odyssey en Origins. De nieuwe Assassin’s Creed moet uitkomen in 2020. Wat zou kunnen betekenen dat dit een launch titel is voor de next-gen consoles (en ook uitkomen op de huidige generatie). De game bevat wederom keuze’s en RPG elementen. Ubisoft wil met deze aanpak de oude Assassin’s Creed fans meer tevreden maken en de game weer meer een Assassin’s Creed gevoel geven. Iets wat veel spelers misten bij Odyssey. De map zou vooral bestaan uit delen van Italië.

Assassin's Creed Legion

Assassin’s Creed Legion zou plaatsvinden in Rome, deze mogelijk gelekte afbeelding zou dat bevestigen.

Meer hacken in Watch Dogs 3

Dan Watch Dogs 3. Het gerucht heeft het over kleine veranderingen ten opzichte van de vorige games in de franchise en gaat zich nog meer richten op het hacken van mensen en de wereld om je heen. De speler beschikt over kleinere vuurwapens en messen en waardoor de focus meer ligt op het gebruik van technologie om niet ontdekt te worden en vijanden vervolgens uit te schakelen. De speler kan in Watch Dogs 3 kiezen om met een vrouwelijk of mannelijk personage te spelen. Deze keuze heeft echter geen invloed op het verhaal. De game vindt volgens het gerucht plaats in Londen en moet nog dit jaar uitkomen. Eerdere geruchten over een Watch Dogs 3 op de volgende generatie consoles staan hier haaks op.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch