Menu Premium

‘Watch Dogs 3 komt naar de PS5 en de nieuwe Xbox’

Hylke Haagsma 11/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben een interessant gerucht over een eventuele Watch Dogs 3. De game zou namelijk niet op deze generatie consoles uitkomen, maar op de nieuwe PlayStation 5 en Xbox. Dit zou blijken uit een nieuw gevonden handelsmerk dat is opgeduikeld door YouTuber SkullziTV. Blijkbaar een gast die teveel vrije tijd heeft en handelsmerken-registers uitwoont. Aan de andere kant, het levert dan wel weer een fraai gerucht op.

PlayStation 5 en next-gen Xbox

Het handelsmerk werd op 29 november vorig jaar ingediend en pas sinds deze week door SkullziTV opgemerkt. Nu worden er wel vaker handelsmerken ingediend, maar het opmerkelijke bij dit geval was dat het niet verbonden was aan eerder ingediende aanvragen voor Watch Dogs. Mogelijk is dit dus omdat de game voor consoles wordt ontwikkeld die vooralsnog niet zijn aangekondigd. En we weten natuurlijk allemaal waar Sony en Microsoft momenteel mee bezig zijn: twee nieuwe consoles. Of mogelijk zelfs drie als het gerucht dat de nieuwe Xbox ook een “premium” versie krijgt vanaf dag 1 waar blijkt te zijn. Deze Premium versie is net als de Xbox One X nu krachtiger dan zijn meer budget-proof versie. Volgens JJ is het zeer wel mogelijk dat Watch Dogs 3 naar de next gen consoles gaat: ‘Dat de game in ontwikkeling is, dat is 100% zeker. Ook al scoorden de voorgaande delen qua verkoopcijfers niet bovengemiddeld. Als de game niet op de E3 aangekondigd wordt voor het komend najaar, dan is het een titel die mogelijk rond de launch op de next gen’s kan uitkomen aangezien ik verwacht dat deze nieuwe consoles eind 2019, begin 2020 op de markt gaan zijn.’

“De early build ziet er goed uit”

In april vorig jaar werd Watch Dogs 3 mogelijk al bevestigd door ene “Sam”, een virtuele gaming-assistent gemaakt door Ubisoft. Toen iemand aan ‘hem’ vroeg wanneer de game zou verschijnen, reageerde de AI: “Watch Dogs 3 is nog niet klaar, maar de laatste early build die ik geprobeerd heb ziet er goed uit.” Volgens de geruchten zou de game verder plaats gaan vinden in Londen.

Ben jij al een beetje enthousiast voor een nieuwe Watch Dogs game of ben je er na de eerste twee delen helemaal klaar mee?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch