Menu Premium

Nieuwe abilities van de Assassin’s Creed 3 King Washington DLC

Gamekings Redactie 06/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft is naar buiten getreden met details over het eerste deel DLC van een drieluik die over twee weken verschijnt. Op het PlayStation blog wordt de held van The Tyranny of King Washington opnieuw geïntroduceerd aan de wereld. Het universum van Assassin’s Creed 3 krijgt namelijk zijn zoveelste twist. Lees verder voor meer info over de nieuwe abilities van de Assassin’s Creed 3 King Washington DLC.

In de versplinterde realiteit van de The Tyranny of King Washington, hebben de gebeurtenissen die een jonge mohawk warrior in Connor van Assassin’s Creed 3 hebben veranderd, nooit plaats gevonden. Ratonhnhaké:ton wordt wakker in een wereld waar George Washington is gekroond tot koning van de Verenigde Staten. In het eerste deel, The Infamy, wordt het begin van de held zijn strijd opgestart met als doel de dictatoriale Washington te onttronen. Zo moet het beloofde land Amerika terug op de goede koers gezet worden.

Om de klus te klaren word je personage uitgerust met een aantal nieuwe abilities. We nemen ze even met je door:

  • Power of the Bear – Geeft Ratonhnhaké:ton de kracht en vuur van de machtige beer
  • Power of the Eagle – Brengt snelheid en geeft Ratonhnhaké:ton een ongekende wendbaarheid
  • Power of the Wolf – Ratonhnhaké:ton adopteert de camouflerende kwaliteiten van de wolf, en verschaft hem daarmee het vermogen zicht onzichtbaar te maken
  • Warpaint – Een symbool van kracht en moed waarmee Ratonhnhaké:ton’s abilities verder versterkt worden
  • Alpha of the Pack – Je geeft leiding aan een groep gruwelijke wolven

The Infamy zal verschijnen voor de PC en Xbox 360 op 19 februari. Op de PlayStation 3 komt de DLC hier in Europa op 20 februari uit. Episode 2: The Betrayal verschijnt precies een maand later, en episode 3: The Redemption verschijnt op 23 april.

Heb je er een beetje zin in, of heb je de pijl en bogen al een tijd geleden voorgoed in het achtereind van de Mohawk opgeborgen? Laat het ons weten!

Nieuwe abilities van de Assassin's Creed 3 King Washington DLC

Nieuwe abilities van de Assassin’s Creed 3 King Washington DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch