Menu Premium

Nieuw bewijs voor een The Last of Us 2 releasedate in 2019

Hylke Haagsma 14/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat moeten we toch lang wachten op The Last of Us 2. Sinds de aankondiging kunnen veel mensen niet wachten op meer nieuws of simpelweg een releasedate van de game. Die releasedate hebben we helaas nog steeds niet, maar het lijkt er wel op dat we The Last of Us 2 in 2019 nog gaan krijgen!

Herfst 2019 aan de slag met The Last of Us 2?

Naughty Dog neemt momenteel mensen aan voor verschillende functies. Dit werd onthuld door co-director Anthony Newman op Twitter. “Lot of awesome positions open to help us close out this game”, gaf hij aan. Newman’s “close out this game” opmerking lijkt erop te wijzen dat de game aan het einde van z’n ontwikkeling is.

Als het spel daadwerkelijk aan het eind van z’n ontwikkeling is, dan is een release aan het eind van dit jaar zeer waarschijnlijk. De eerdere geruchten over een release date in de herfst van 2019 zouden dan waar kunnen zijn.

Eerdere geruchten en bewijzen?

Er was al eerder een mogelijk bewijs voor een release in 2019. Industry insider en leaker Aokiji plaatste een bericht op de Resetera forums. Hierin gaf hij aan dat Sony de fans een update over het spel zou geven voor de E3 aankomende juni. Tijdens de laatste State of Play kregen we de game niet te zien, maar we kunnen natuurlijk vlak voor de E3 nog een State of Play krijgen waarmee PlayStation met grote games als The Last of Us het gras voor de voeten van Xbox wegmaait. De laatste scenes van The Last of Us 2 zijn ook al opgenomen en het motion capture werk voor Ellie en Joel zit er ook al op. Als we het leak van Aokiji mogen geloven dat kunnen we elk moment verrast worden met een release datum en trailer voor deze hopelijk sicke game!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch