Menu Premium

Niet Mahershala Ali maar Pedro Pascal wordt Joel in HBO’s The Last of Us

wesselj 11/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geruchtenmolen draaide de afgelopen dagen volop. Mensen die in touch zijn met de film- en gameswereld hebben ongetwijfeld wind gekregen van één opmerkelijk gerucht dat zich woensdagavond opeens voordeed en vooral de bijbehorende shitstorm aan meningen die het voortbracht. Er werd namelijk gespeculeerd dat de (waanzinnige) acteur Mahershala Ali, bekend van onder andere True Detective en Moonlight, de rol van Joel ging vervullen in de te producere serie rond The Last of Us. En dat maakte behoorlijk wat emoties los bij hardcore The Last of Us fans. De hooivorken en fakkels kunnen echter weer opgeborgen geworden, want het bleek soort van fake news.

Mandalorian acteur Pedro Pascal speelt Joel

De eer van het acteren van een van de lievelingsprotagonisten uit de gamingindustrie gaat namelijk naar Pedro Pascal. Bekend van de spraakmakende Star Wars serie The Mandalorian en cultfavoriet Narcos. Het is ons niet zeker waar de geruchten omtrent Mahershala Ali vandaan kwamen. Was het getroll om iedereen op de kast te krijgen of heeft Ali ergens gezegd dat als hij dat aangeboden zou krijgen, hij dat best tof vond. we weten het niet. Wel is zeker dat niet hij, maar Pedro Pascal gecast is. Hoe dan ook. Het zijn allebei keiharde acteurs…

Afbeeldingsresultaat voor Mahershala ali

En Ellie dan?

Over favorieten van de gamingindustrie gesproken. The Last of Us kent namelijk niet één, maar twee industriewijde top karakters. Joel’s wederhelft Ellie wordt tot leven gebracht door actrice Bella Ramsey.  Deze eer is bij de slechts 17 jaar jonge actrice ook in degelijke handen. Ze heeft op de set van blockbuster-serie Game of Thrones genoeg geleerd om Ellie overtuigend te kunnen spelen.

Afbeeldingsresultaat voor Pedro Pascal J

HBO’s The Last of Us is serie met ontzettend veel potentie

HBO’s The Last of Us is een project bomvol potentie. Wij gamers weten namelijk hoe ontzettend tof Naughty Dog het verhaal van Joel en Ellie heeft verteld. De verfilming van The Last of Us ligt in de handen van de man die het brein achter de toffe HBO mini-serie Chernobyl was. Redelijk goede handen dus. Laten we hopen dat het eindproduct de potentie waarmaakt. De ingrediënten voor een supertoffe serie zijn daar.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch