Menu Premium
Loading...

The Last of Us Review

05/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog één week wachten en dan kan de hele wereld los met de nieuwe game van Naughty Dog, The Last of Us. Martin en Skate waren al erg enthousiast over de eerdere games van Naughty Dog, namelijk de Uncharted games. Zij hebben The Last of Us ook al gecheckt en of zij hier even enthousiast van worden, check je in The Last of Us Review.

The Last of Us speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar een grote epidemie is uitgebroken. Mensen en omgevingen worden overgenomen door schimmels. Mensen kunnen geïnfecteerd worden door deze schimmels wanneer zij de lucht die de schimmels verspreiden inademen. Je moet dus erg op je hoede zijn waar je loopt. Je speelt de game als Joel, hij probeert in deze verwoeste wereld te overleven. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt hij de opdracht een meisje, Ellie, met zich mee te nemen. Samen met Ellie waan je je een weg door de wereld terwijl je voor verschillende obstakels komt te staan. Je moet op je hoede zijn voor de schimmels, de infected, maar ook voor andere overlevenden die jou uit de weg willen ruimen en jouw spullen willen afnemen.

Naast de singleplayer ervaring in The Last of Us zit er ook een multiplayer bij. In de multiplayer moet je ook zien te overleven, dit keer met je clan in plaats van alleen met Ellie. Ook kan je, net als in de singleplayer, wanneer je het vechten met je vuisten zat bent, je eigen wapens maken en upgraden om je tegenstanders af te maken.

Was jij net als Martin en Skate heel enthousiast over de Uncharted games of ben je na alle hype over The Last of Us erg benieuwd hoe de game is geworden? Martin en Skate vertellen alles over de game in The Last of Us Review.

Ontwikkelaar: Naughty Dog
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PlayStation 3

The Last of Us Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch