Menu Premium
Loading...

Need for Speed Most Wanted Live Action TV Ad

Gamekings Redactie 18/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tv reclame van Most Wanted heeft een langere versie gekregen. De prachtige bolides hebben nu iets meer tijd om te shinen gekregen in de Need for Speed Most Wanted Live Action TV Ad. Toch weet de Ford Focus ST de show te stelen.

Als een goede spaghetti western wordt de spanning opgebouwd in deze video. Onder western muziek stelt de politie zich dreigend op tegenover de rebellerende racebakken aan de andere kant van de weg. De spanning wordt daarna keihard teniet te gedaan door een banaan-gele Ford Focus ST, die zich meteen met recht ‘Most Wanted” kan noemen.

Of je in Need for Speed Most Wanted ook echt iedereen de middelvinger kan gaan geven, lijkt me sterk. Toch wordt het straks de bedoeling dat je alle coureurs flink pissig maakt, door ze op alle fronten te overtreffen en de titel ‘Most Wanted’ te dragen. Het worden van ‘Most Wanted’ is al lastig, maar het behouden van deze titel wordt pas echt een uitdaging. Met de open wereld en Autolog ben je dan nooit meer veilig.

Ben jij er klaar voor om de titel ‘Most Wanted’ te kunnen dragen? Of heb je gewoon evenveel schijt aan je concurrenten als de gele Ford Focus? Op 2 november kun jij je bewijzen op de Xbox 360, PlayStation 3, PC en PS Vita.

Need for Speed Most Wanted Live Action TV Ad

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch