Menu Premium

Nederlandse Xbox One pre-orders krijgen twee games bij release

Karim Shehata 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onduidelijkheid begint zo langzamerhand de tweede naam van de Xbox One te worden. Waar we eerder hadden vernomen dat alle Xbox One pre-orders FIFA 14 als gratis game krijgen te ontvangen, bleek dit luttele minuten later niet geldig te zijn voor de inwoners van de Benelux. In eerste instantie misschien slecht nieuws, maar nu lijkt onze eigen Dennis de Bruin toch nog goed nieuws vernomen te hebben. De Nederlandse Xbox One pre-orders krijgen twee games bij release, meldt onze eigen presentator op Twitter.

Volgens Dennis gaat het om ‘twee onbevestigde triple-A titels’. Of FIFA 14 dan alsnog deel uitmaakt van de twee gratis games is voorlopig nog onduidelijk.  Wel is duidelijk dat het speculeren kan gaan beginnen, want wanneer de Xbox One in 2014 bij ons verschijnt, kunnen we dus meteen aan de slag met twee games. Nu maar hopen dat we ook echt blij worden van de tot nu toe onbevestigde titels. Voorlopig is ook nog onduidelijk of dit ook geldt voor alle pre-orders of alleen voor de vroege pre-orders. Zoals gezegd, moet de rest van Europa het doen met FIFA 14, maar daarvan is wel zeker dat je die kosten wat het kost krijgt. Of je nu over twee maanden pas gaat pre-orderen of dat je dat bij de aankondiging van het nieuwe vlaggenschip van Microsoft al deed, de rest van Europa krijgt FIFA 14 sowieso.

Zouden wij Nederlanders dan eindelijk eens in de watten gelegd worden door het Amerikaanse bedrijf? De Xbox One heeft, zoals inmiddels bij iedereen duidelijk is, te maken gehad met zeer veel negatieve publiciteit. Daarnaast werd de Xbox One ook nog is in enkele landen uitgesteld, waaronder, zoals je waarschijnlijk weet, Nederland. Microsoft lijkt overigens de Nederlandse markt wel te begrijpen, want welk volk houdt er meer van gratis spullen dan ons? Juist ja, niemand.

Nederlandse Xbox One pre-orders krijgen twee games bij release

Nederlandse Xbox One pre-orders krijgen twee games bij release

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch