Menu Premium
Loading...

NBA 2K17 ziet er moeilijk goed uit in deze trailer

Suzanne de Jong 22/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Haal je basketball tenue maar uit de kast, want het is bijna weer tijd voor een nieuwe NBA 2K17. In deze trailer kunnen we zien hoe onder andere Paul George het opneemt tegen Kobe Bryant. Het is duidelijk dat het ontwikkelteam, Visual Concepts, zijn best gedaan heeft om de bal grafisch zo mooi mogelijk te laten dribbelen.

Als je NBA 2K17 pre-orderd krijg je er uiteraard wat bonus content bij. Dit maal gaat het om vijf duizend extra currency, het MyTEAM bundel met drie packs waaronder een Paul George Free Agent card, het legendarische Dream Team uit 1992 en een Paul George USA Basketball jersey voor jouw MyPLAYER.

Voor de oplettende lezers onder ons, kan het zijn dat de soundtrack onder deze trailer je bekend voorkomt. Zo hoorden we deze track ook al onder de eerste trailer van Ghost Recon Wildlands. Eerlijk is eerlijk, deze soundtrack past ook heel goed bij deze nieuwe trailer van NBA 2K17.

De nieuwe NBA-game komt uit op 16 september voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC. Weet jij al of je de nieuwe NBA 2K17 gaat halen, en met welk team jij die driepunters gaat scoren? Laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch