Menu Premium

Maak je dromen waar met het Dream Team in NBA 2K17

Yannick van Doorn 28/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de Olympische Spelen voor de deur kunnen we binnenkort weer live genieten van de beste basketballers van de wereld in één team, Team USA. In het nieuwste deel van de NBA 2K-serie kunnen wij later dit jaar ook zelf de grootsten der aarde op het gebied van basketbal onder de knoppen bedienen. Naast het huidige Team USA 2016 dat in Rio een gooi gaat doen naar de gouden medaille geeft de game jou, als je de game pre-ordered, de leiding over misschien wel het beste team dat ooit samen gespeeld heeft. Maak je dromen waar met het Dream Team in NBA 2K17.

Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Clyde Dexler, Karl Malone of David Robinson. Zomaar wat namen die onderdeel zijn geweest van het Dream Team uit 1992. Door de samenwerking van NBA 2K en USA Basketball is dit team, samen met Team USA 2016, speelbaar in NBA 2K17. Succescoach ‘Coach K’, zoals de bijnaam van Mike Krzyzewski luidt, zal langs de lijn meeleven met jouw prestaties. Het geeft je direct de mogelijkheid om het Dream Team van 1992 te laten spelen tegen huidige toppers als Paul George, Kevin Durant, Dreymond Green of Kyrie Irving om voor jezelf te bepalen welk team nou eigenlijk het echte Dream Team is.

NBA 2K17 zal op 20 september verschijnen op PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Als je de game pre-ordered ontvang je het Dream Team uit 1992, een USA Basketball MyTeam card en een USA Basketball MyPlayer-shirt cadeau. De game verschijnt in verschillende versies met ook een Kobe Bryant-editie. Ben jij van plan de game te halen zodat je met de allerbeste basketballers van de wereld een balletje kunt gooien?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch