Menu Premium
Loading...

Naruto Ultimate Ninja Storm 4 – Team 7 Strikes Back Trailer

René Janssen 13/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor alle manga fans is er vandaag een nieuwe trailer van Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4. Je zou het aan het cijfer vier niet zien, maar het is het zesde en tevens het laatste deel uit de Ultimate Ninja Storm-serie, welke in de herfst van 2015 zou moeten gaan verschijnen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Zie in bovenstaande trailer het trio van Team 7 de strijd aan gaan met onder meer Ten-Tails!

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 is gebaseerd op de manga Naruto van Masashi Kushimoto. Dit deel in de serie verschijnt voor het eerst op de PlayStation 4 en Xbox One, maar het zal tevens de finale in deze serie zijn. Een specifieke releasedatum is nog niet gegeven. Naar verluid zou de game in de lente van 2015 verschijnen, maar het eind van de trailer spreekt van de herfst.

Net als in eerdere delen zal je langs muren kunnen lopen en tegelijk kunnen vechten dankzij de Wall Running feature, met als verschil deze keer dat tijdens zo’n gevecht je niet verplicht bent allebei tegelijk over een muur te lopen. De ene shinobi kan besluiten vanaf een muur te vechten en de ander kan als hij wil nog steeds vanaf de grond vechten. Overigens zul je ook nieuwe features tegenkomen, zoals bijvoorbeeld Leader Swap waardoor je hoofdpersonage tijdens een gevecht kan switchen met één van je andere karakters.

In bovenstaande gameplay trailer kan je  Team 7 vast het gevecht aan zien gaan met Ten-Tails. Hoe vind je Naruto Ultimate Ninja Storm 4 eruit zien? Laat het weten in de comments.

Naruto Ultimate Ninja Storm 4 - Team 7 Strikes Back Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch