Menu Premium

Mutant Year Zero: Seed of Evil details onthuld

Dansky 23/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het succes van Mutant Year Zero: Road to Eden en de daarop volgende Stalker Trials heeft de ontwikkelaar The Bearded Ladies de details onthuld van de nieuwe uitbreiding: Seed of Evil.

Nieuwe Zone, oude bekende

In de nieuwe uitbreiding keer je terug naar de Zone om het verhaal verder op te pakken waar Road to Eden eindigde. De Stalkers Dux, Bormin en kornuiten nemen het deze keer op tegen een nieuwe vijand die op plantaardige basis kwaad in de zin heeft. De uitbreiding brengt compleet nieuwe maps met zich mee en, om de plantaardige kwaadwillende tegen te gaan, ook een nieuwe Mutant.

Een moose met een missie 

Big Khan is de nieuwe Mutant die speelbaar zal zijn in Seed of Evil. Big Khan is een eland en een Stalker die alleen in de Zone overleefd. De eland kent de Zone op zijn duimpje maar de nieuwe ontwikkelingen baren hem zorgen. Big Khan is niet alleen erg goed in het scoren van critical hits maar is ook effectief tegen groepen met zijn abilities Ground Pound en Flame Puke die beide area of effect abilities zijn. En ja, Flame Puke is exact zoals je het je voorstelt.

Mutaties muteren

Seed of Evil brengt een nieuwe mechanic met zich mee waardoor je de huidige mutaties kan upgraden naar een sterkere variant. Ben je moe van de range penalty van Dux zijn Moth Wings? Upgrade ze naar Wings of the Sniper waardoor deze penalty verdwijnt. Door de extra verdieping blaast Seed of Evil de oude mutaties nieuw leven in en brengt het een extra prikkel om de oude zones nog een keer te bezoeken want ook deze zitten weer bomvol nieuwe, en sterkere, vijanden.

Release

Seed of Evil komt uit op 30 juli voor de PC, Xbox One en PS4 tegelijk met de release van Mutant Year Zero op de Nintendo Switch.

Wij kunnen niet wachten om de Zone weer in te duiken om deze nieuwe vijand het hoofd te bieden met vuurspuug, eigenaardige elanden, brommende varkens, granaten, explosieven en cynische eenden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch