Menu Premium

Mutant Year Zero, Cuphead en Cadence of Hyrule komen naar de Switch

Hylke Haagsma 21/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dankzij de GDC krijgen we heel wat mooi gamenieuws deze week en dat nieuws gaat niet alleen over de nieuwe streamingdienst van Google. De Nintendo Switch krijgt namelijk een aantal nieuwe titels. We nemen ze even met je door, en er zijn twee oude bekende zul je zien.

Cuphead

De uitermate uitdagende co-op game Cuphead komt volgende maand naar de Nintendo Switch. De game kwam in 2017 uit als een exclusieve titel voor de Xbox en Windows 10. Nu komt de game dan ook naar de Nintendo Switch. De game zal ook Xbox Live ondersteunen op de Nintendo Switch. Op 18 april zal de game speelbaar zijn op de Switch. Ga jij de game spelen?

Mutant Year Zero

Ook Mutant Year Zero komt naar de Nintendo Switch toe. De game was al speelbaar op de PlayStation,Xbox en Steam. Nu komt hij, met expansion DLC, naar de console van Nintendo. Dit vanaf 25 juni. Het gaat hier om een nieuwe tactische strategie game waarbij je met een gemuteerde karakters kunt spelen. De game bevat veel stealth elementen, zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om heel stilletjes een kamp binnen te dringen of kies je toch liever voor de hands-on methode. Schiet jij liever iedereen kapot die je tegen komt of wil je liever ongezien blijven?

Cadence of Hyrule

Ook Cadence of Hyrule is aangekondigd. Het is een ritmische dungeon crawler van de makers van Crypt of the Necrodancer. Het is een crossover van het universum van The Legend of Zelda en laat je als Link of Zelda spelen.

Op welke van deze games zit jij het meeste te wachten? En ben je blij met deze aankondigingen? Of heb je niet eens een Nintendo Switch? Laat het ons weten in de comments! Daar mag je ook al je vragen stellen, daar antwoorden we dan vervolgens op.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch