Menu Premium
Loading...

Murdered: Soul Suspect 101 Trailer

Gamekings Redactie 22/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Salem de stad berucht om haar heksenprocessen is al in menig boek, film en videogame gebruikt om direct een grimmige sfeer te duiden. Ook in Murdered: Soul Suspect wordt de naam van het Amerikaanse stadje gebruikt om alvast aan te geven dat het een duistere game betreft, al geeft de naam van de game natuurlijk ook al het een en ander weg. In de Murdered: Soul Suspect 101 Trailer heeft ontwikkelaar Airtight Games meer dan vijf minuten aan beeldmateriaal verzameld, waarin alle andere aspecten die wijzen op het feit dat dit een creepy game gaat worden, uitvoerig worden getoond.

Zoals je in de trailer kunt zien speel je in Murdered: Soul Suspect als detective Ronand O’Connor. Niet in zijn levende vorm, maar in een geest-gedaante, want O’Connor is op brute wijze vermoord. Vanuit deze gedaante is het jouw taak het geheim achter jouw moordenaar, The Bell Killer, te ontrafelen. Niet alleen omdat je graag wil weten wie jou om het leven heeft gebracht, maar ook omdat je zo nog de kans hebt de schaduwwereld te verlaten. Het handige aan het doorzichtig, spookachtige lichaam is dat je door muren kan wandelen, je bezit kunt nemen van dieren en mensen, je naar moeilijk te bereiken plekken kunt teleporteren en niets vermoedende mensen de stuipen op het lijf kunt jagen. Zo verzamel je clues die je dichter bij de waarheid brengen omtrent je eigen moord en die van vele anderen. Tijdens je zoektocht naar de seriemoordenaar kom je verschillende lotgenoten tegen die je in je onderzoek kunnen helpen of juist tegenwerken. Ook kun je demonen tegenkomen die maar al te graag jouw ziel willen verorberen. Deze bitches wil je dus koste wat kost vermijden, of van kant maken.

Murdered: Soul Suspect verschijnt 6 juni exclusief voor Sony’s PlayStation 3 en PlayStation 4 en zoals je in bovenstaande trailer kunt zien, wordt het een beest van een game.

Murdered: Soul Suspect 101 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch