Menu Premium
Loading...

Murasaki Baby Gamescom 2013 Announcement Trailer

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zagen het gister enkele keren voorbij komen tijdens de perspresentatie van Sony op de Gamescom 2013: Sony loves the indies. In het nieuwe liefje van Sony wordt veel werk gestoken, want gisteren leek het er even op alsof Sony een doos met indiegames leeggooide, voor de neuzen van de duizenden mensen die meekeken. Bijna iedere game werd getoond door middel van een trailer en daarom hebben wij nu de Murasaki Baby Gamescom 2013 Announcement Trailer voor je in petto.

Wat meteen opvalt bij deze game is het opvallende, obscure, Japanse stijltje. De game wordt overigens niet gemaakt door een Japanse studio, maar door Ovosonico, een Italiaanse ontwikkelaar. Deze ontwikkelaar is begin dit jaar een samenwerking aan gegaan met Sony Worldwide Studios en dit is dus de eerste vrucht die geplukt gaat worden van deze samenwerking.

Voor wie zich afvraagt hoe de creatieve indie-ontwikkelaar Ovosonico op de naam ‘Murasaki Baby’ is gekomen, is hier het antwoord. Murasaki Baby betekend letterlijk ‘Paarse Baby’, waardoor het heel raar moet lopen, willen we geen paarse baby’s in deze game tegen gaan komen. Het is de bedoeling in deze game om de Murasaki Baby door een wereld vol nachtmerries heen te leiden. Dit doe je door middel van het touchscreen waar de PlayStation Vita over bezit. De game verschijnt binnenkort dan ook exclusief voor de handheld van Sony, maar totdat we meer weten over een eventuele releasedatum, moeten we het doen met de Murasaki Baby Gamescom 2013 Announcement Trailer.

Murasaki Baby Gamescom 2013 Announcement Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch