Menu Premium

Monster Hunter World: Iceborne update; Capcom geeft details

Alex 03/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Monster Hunter World: Iceborne is sinds het begin van vorige maand op de markt. Monster Hunter-spelers zijn uiteraard al flink aan het jagen geslagen in de vele nieuwe omgevingen die de Iceborne expansion met zich mee weet te brengen. Ondanks dat de game nog maar net in de winkels ligt, staat er al een nieuwe update voor de spreekwoordelijke deur. Capcom liet vandaag de nodige details los over deze update, die op 10 oktober aanstaande al beschikbaar zal zijn.

Het zal warm worden

Mocht het zo zijn dat jij als speler de nieuwe gebieden al door en door hebt verkend, dan zal de aankomende update alles behalve te vroeg zijn. De update komt namelijk met een geheel nieuwe omgeving. Het zal gaan om een vulkanisch gebied wat gelegen is in de Guiding Lands, waar jij als jager ook het nieuwe monster Rajang zal vinden. Deze grote aap zal voor het eerst te bevechten zijn met de komst van deze update. Het zal vanaf 10 oktober ook mogelijk zijn om medespelers in jouw digitale huis uit te nodigen, wat muziek op te zetten en al jouw gear te showen in de zogeheten Equipment Display. Een beetje stoer doen met jouw zuurverdiende en gecustomizede spullen, is altijd leuk om te doen; toch?

Wat is Monster Hunter

Skate en Daan hebben inmiddels al de nodige uren gespendeerd in de wereld van Monster Hunter World: Iceborne. Uiteraard zijn hun meningen vastgelegd met de camera en de review is hier te zien. Wat vindt jij van Monster Hunter World: Iceborne? Ben jij al toe aan deze grote update en wat vindt je überhaupt van deze nieuwe content? Laat het vooral weten in de comments. De game is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch