Menu Premium

Mogelijk toch nog een Xbox One-versie van Nioh?

Hylke Haagsma 18/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koei Tecmo heeft aangegeven dat een Xbox One-versie van Nioh een mogelijkheid is, mits genoeg fans dit willen. Dit nieuws is te herleiden aan de het antwoord van Koei op de vraag van een fan. Op Twitter vroeg deze fan namelijk of een Nioh op de Xbox One tot de mogelijkheden behoort en hier antwoordde Koei Tecmo met enig enthousiasme op.

Tsja.. behoort een Xbox One-versie van de game dan tot de mogelijkheden? Als er meer fans om de game gaan vragen, wordt het mogelijk wel optie . Nioh kwam in 2017 uit voor de PlayStation 4 en een jaartje later met voor de PC. Eerder deze maand werd bekend dat de game meer dan 2,5 miljoen keer werd verkocht. We zijn geen fan van een soortgelijke aanpak. Een publisher moet gewoon zelf dit soort beslissingen nemen en zelf inschatten of mensen op een bepaalde game te wachten zit.  Maar als fans van Nioh hopen we dit keer dat Koei overstag gaat.

Eerder bericht was anders

Opmerkelijk is dat de studio er in augustus schijnbaar nog totaal anders over dacht. Toen gaven ze namelijk het volgende antwoord op de geruchten rondom een versie voor de Xbox One:

Nu zegt dit alles nog steeds niet of Nioh alsnog naar de Xbox komt.  Wel is het zo dat de studio er nu blijkbaar meer voor open lijkt te staan. Doen dit soort verzoeken dan toch wat bij de studio? Is het de herhaling die ze om weet te over weet te halen?

Nioh vertelt het verhaal van Wiliam, een Ier die naar het 17e-eeuwse Japan trekt en het daar opneemt tegen verschillende mythische wezens. De game is behoorlijk moeilijk en wordt daarom vaak vergeleken met Dark Souls. Ook het tweede deel van Nioh zit eraan te komen. Afgelopen E3 werd deze met een korte teaser uit de doeken gedaan. Mogelijk zorgt het enthousiasme vanuit de fans er voor dat de tweede game wel meteen op de Xbox One uitkomt. Dat zou al heel wat wezen.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch