Menu Premium

Mogelijk gelekte Death Stranding release date lijkt slecht nieuws voor Last of Us fans

Hylke Haagsma 29/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Momenteel is er op Twitch al heel veel uurtjes een hele trage Death Stranding teaser aan het lopen. PlayStation hoopt eigenlijk dat je er continue naar blijft kijken en dan zou er ergens vandaag of vannacht een trailer moeten gaan afspelen. Het is mogelijk dat er samen met de nieuwe trailer ook een releasedate aangekondigd zal gaan worden. Een Tweet van de Italiaanse journalist Antonio Fucito heeft mogelijk een releasedate gelekt.

Death Stranding is slecht nieuws voor The Last of Us fans…

Als de Tweet van Fucito enige waarheid bevat dan zou de game al op 8 november 2019 uit kunnen komen. Dat is al over vijf maanden! Het is niet duidelijk of het hier om een voorspelling gaat of een bericht gebaseerd op interne bronnen.

Mocht Death Stranding 8 november uitkomen dan is de kans enorm klein dat The Last of Us 2 rond diezelfde tijd uit gaat komen. Een releasedate aan het einde van 2019 lijkt er dan niet meer in te zitten voor de langverwachte game… Er was een gerucht rondom een State of Play die zich ook op The Last of Us 2 zou focussen, maar zonder enig geluid vanuit PlayStation lijkt het ons dat dit gerucht niet uit zal gaan komen. The Last of Us 2 zit aan het einde van de ontwikkeling maar wij zouden ons geld niet inzetten op een releasedate aankomende kerst.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch