Menu Premium

‘The Last of Us 2 krijgt deze week een nieuwe trailer en releasedatum’

Hylke Haagsma 27/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande woensdag, 29 mei is het waarschijnlijk dan eindelijk zo ver. De dag waar heel de game liefhebbende wereld op zat te wachten. 29 mei krijgen we waarschijnlijk een releasedatum van The Last of Us 2. Dit is uit verschillende bronnen gebleken.

Ook een nieuwe trailer van The Last of Us 2

Niet alleen een releasedatum, ook een nieuwe trailer kunnen we verwachten aanstaande woensdag. De game komt waarschijnlijk aan het einde van dit jaar, rond de herfst. The Last of Us 2 lijkt niet de enige game die we nog voor de E3 te zien krijgen, ook Death Stranding wordt mogelijk verder getoond, nog voor de E3. PlayStation laat hier duidelijk hun spierballen zien.

Hij komt gewoon naar de PS4

Veel gamers begonnen zich langzamerhand zorgen te maken… Het blijft angstvallig stil rondom The Last of Us 2, Death Stranding en Ghost of Tsushima. Met de PlayStation 5 om de hoek zouden deze games toch zomaar eens op die nieuwe console uit kunnen komen in plaats van de PlayStation 4? Wees niet getreurd, Sony heeft het nog maar eens bevestigd. De drie gigantische exclusives komen gewoon naar je PlayStation 4 toe.

In een nieuwe presentatie  van Sony heeft het bedrijf bevestigd dat alle drie deze games nog steeds naar de PS4 komen. Toen het over de laatste jaren van PS4 en de overgang naar de next-gen ging, maakte Sony duidelijk dat het een “uitstekend aanbod aan exclusieve AAA-games heeft die nog moeten komen” voor de PS4. Deze boodschap stond naast afbeeldingen van The Last of Us Deel II, Ghost of Tsushima en Death Stranding, waaruit verder blijkt dat Sony van plan is om alle drie de spellen naar de huidige generatie hardware te brengen en niet naar next-gen. Vanzelfsprekend kunnen de games nog naar de PlayStation 5 komen als remaster bijvoorbeeld of via backwards compatiblity.

Kun jij nog wachten op The Last of Us part II?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch