Menu Premium

Modern Warfare Season 5 Reloaded brengt Trials en nieuwe content

Dansky 25/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Time flies when you’re having fun zeggen ze wel eens. En dat lijkt met Modern Warfare helemaal het geval te zijn. We zitten alweer op de helft van het 5e seizoen en daarbij hoort natuurlijk nieuwe content. Met dit keer in de aanbieding: een nieuwe LMG, nieuwe Warzone mode én een nieuwe Operator.

Qua grootte valt deze patch mee:

  • PS4: 10.6GB
  • Xbox: 14.09GB
  • PC: 11.3GB (Warzone) / 17.6GB (Warzone en MW)

Call of Duty: Modern Warfare

Er is weer genoeg te vermelden dus laten we maar meteen beginnen met Modern Warfare. De multiplayer mode krijgt er een nieuwe Gunfight map bij: Stadium. Het speelveld, letterlijk, wordt de nieuwe map voor Gunfight. Daarnaast is er een nieuwe Ground War mode: Ground War Reinforced. 3 vlaggen, domination speelstijl maar dan net even anders. Geen respawns, behalve als je de vlag capped. Pak alle drie de vlaggen en je wint de ronde, win genoeg rondes en je wint het spel.

Call of Duty: Warzone

Warzone krijgt er een gloednieuwe mode bij: King Slayer. In deze Trios mode wordt de cirkel niet kleiner maar verplaatst deze zich over de map. Om ervoor te zorgen dat er toch een beetje actie in de tent komt worden de top scorende spelers van de match op de map geshowd. Een beetje als het Most Wanted contract, maar dan niet vrijwillig zeg maar. Kill the King en je krijgt een gratis Killstreak.

Daarnaast zijn er nog een hoop bug fixes waaronder ééntje die meerdere mensen trof. Het gaat hier om de bug bij de Self Revive waarbij je of geen prompt kreeg dat je kon Self Reviven of dat je geen Self Revive kon kopen want “The player already has this item.”. Gelukkig is deze nare bug eruit gehaald. Want verliezen door je eigen schuld is één ding, verliezen door een fout in het spel is een totaal andere. Kortom, je kan er weer op los reviven!

Games of Summer, een nieuwe LMG en een nieuwe Operator

Daarnaast is er iets nieuws toegevoegd onder de noemer Games of Summer. In deze games zijn vijf Trials die je in je eentje kan volbrengen. Je kan er nog niet meteen mee aan de slag want Games of Summer start op 28 augustus. Benieuwd welke Trials er allemaal zijn en wat je ervoor krijgt? Check dan vooral even de Activision Blog. Bij het spelen van deze Games vertegenwoordig je, je eigen land. Behaal medailles om te laten zien dat wij natuurlijk de beste zijn!

Daarnaast is er een gloednieuwe gun-slinging Cowboy Operator: Morte. Typisch iets voor Daan als je het ons vraagt. Als klap op de vuurpijl is er nog een nieuwe LMG. Deze krijg je door één melee kil te maken met een LMG in 7 verschillende matches. Klinkt eenvoudig, in ieder geval eenvoudiger dan 15 mensen doden naast een smoke grenade.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch