Menu Premium
Loading...

Warzone seizoen 5 Review – ‘Het dak is er eindelijk af!’

12/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de redactie zijn de presentatoren nog steeds niet uit gespeeld met Call Of Duty: Warzone. Sinds woensdag 5 Augustus is Verdansk weer te bezoeken na een update van 36 GB. Kleine stapjes zullen we dan maar zeggen ;). Boris en Daan zitten klaar en hebben in een korte tijd zo veel mogelijk uren gedraaid zodat ze jullie nu alles kunnen vertellen over Call Of Duty Warzone seizoen 5!

Verdansk is ons tweede thuis!

Warzone is tegenwoordig niet meer weg te denken tussen de honderden Battle Royale games. Sterker nog, het is een van de grotere namen. De grens van 75 miljoen spelers is ruim gepasseerd en met Warzone seizoen 5 gaan er vast weer een hele hoop spelers bijkomen. In het nieuwe seizoen is er een nieuwe operator geïntroduceerd genaamd: Marcus “Lerch” Ortega. En ik kan je alvast verklappen dat deze gebaseerd is op een real life Bazige Baas! Namelijk Tony Sentmanat, een ex Amerikaanse Marinier die nu zijn eigen trainings bedrijf heeft genaamd Real World Tactical.

Met z’n allen richting het stadion!

Boris en Daan doken het vliegtuig uit en hen viel meteen iets op. Verdansk had een aantal opmerkelijke veranderingen ondergaan. En de twee mannen waren niet de enigen die de veranderingen zagen. Wanneer je namelijk de eerste paar potjes uit het vliegtuig sprong, zag je iedereen naar een bepaalde plek gaan: HET STADION! Maar dit was natuurlijk niet de enige verandering. De Battle Pass bevat ook  allerlei nieuwe wapens, operators, skins en nog wel veel en veel meer. Boris heeft voor Daan zelfs nog een nieuwtje waar hij zelf nog niet achter was gekomen. Wil je weten wat er allemaal nieuw is en waarom iedereen richting het stadion ging, hebben de twee heren plaats genomen achter de desk om jullie het allemaal haarfijn uit te leggen. Heb je iets om handen terwijl je de 36 GB download…

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch