Menu Premium

Modern Warfare 4 krijgt wapens en maps van MW2 en MW3

Hylke Haagsma 18/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bronnen van Gaming Intel hebben aangegeven dat de maps en wapens van MW2 en MW3 ook in de multiplayer van Modern Warfare 4 zullen zitten. A blast from the past? Of een pijnlijk goedmakertje?

Goedmakertje?

Binnenkort komt er een remasterd versie van Modern Warfare 2 uit. Het gaat hier enkel om de campaign, en de multiplayer zal er niet bij zitten. Om dit een beetje goed te maken heeft Modern Warfare 4 nu waarschijnlijk de wapens en maps van de eerdere delen. Het zal dan waarschijnlijk met name om de meest populaire wapens en multiplayer maps gaan.

Call of Duty 2019 krijgt weer een single-player campaign

De nieuwe Call of Duty krijgt weer een singleplayer! Nadat Black Ops 4 geen campaign modus had kwamen er een hoop negatieve reacties. Genoeg reden om er met de nieuwe Call of Duty weer voor te kiezen om weer een singleplayer toe te voegen.

Call of Duty Battle Royale

Dankzij de Battle Royale modus scoorde de game veel goede reviews en verkocht hij ook goed. Een aantal fans waren echter wel zeer teleurgesteld over het ontbreken van een singleplayer-modus. Activision kwam voor deze fans met goed nieuws, want dit jaar zal de game het weer gaan oppakken.

Activision president Rob Kostisch bracht het nieuws naar buiten dat de nieuwe game een campaign modus zal krijgen en dit werd vermoedelijk gemaakt door Infinity Ward. Dit gebeurde in een bekendmaking van de kwartaalcijfers. De game zal volgens Kostisch nog steeds de traditionele multiplayer modus bevatten en een “nieuwe” co-op modus.

Wat vind jij van dit nieuws? En zie je de oude glorie graag terug in een nieuw deel van Modern Warfare? Of zie je liever wat meer originaliteit? Zeg het maar! Laat het ons weten in de comments. Daar mag je uiteraard ook al je vragen stellen! Drop ze er, wij antwoorden uiteraard.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch