Menu Premium
Loading...

Call of Duty Black Ops 4 Blackout Review: “PUBG kan zijn koffers pakken”

17/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel dames en heren, de tijd is dan toch eindelijk aangebroken. Call of Duty Black Ops 4 zit bij velen al dagenlang in de consoles. Dit is bij ons op de redactie niet anders. Wij zijn razend enthousiast over deze game, voornamelijk de Blackout mode, het Battle Royale concept van Treyarch, de makers van Black Ops 4. Het is in feite een combinatie van PUBG en Fortnite. Hebben zij het een beetje een eigen sausje kunnen geven of is het toch maar een directe kopie? Koos en Skate zijn fanatiek aan de slag gegaan met Blackout en zij geven je haarfijn hun mening hierover. Alles wat je zou willen weten en dromen over Blackout hoor je hier in het item: Call of Duty Black Ops 4 Blackout Review: “PUBG kan zijn koffers pakken”.

Blackout Royale

Call of Duty is toch wel de eerste van het lijstje met Triple A titels die het Battle Royale genre omarmen. Voor veel mensen was het even afwachten of Treyarch wel echt waar kon maken wat ze met deze game mode beloofd hadden. Het zou namelijk een grote Battle Royale map zijn die grotendeels bestaat uit maps uit de vorige Black Ops games. Zo kun je bijvoorbeeld op de map zelf Turbine, Firing Range en Nuketown tegenkomen. Voor veel mensen is het toch wel een vorm van nostalgie en herkenning dat ze deze oudere maps zo in deze grote map hebben verwerkt.

De looks van PUBG maar de gameplay van Fortnite

We kunnen blijven ruzie aken dat PUBG voor de die-hard shooter fans is en dat Fortnite maar voor kinderen is. Toch hebben beide games hun eigen positieve en negatieve dingen. Blackout weet hier wel een goeie combinatie tussen te vinden. De graphics zijn namelijk vergelijkbaar met het realistische van PUBG, maar de gunplay en het tempo van de game gaat toch meer in de richting van Fortnite. Heeft Treyarch zichzelf bewezen met deze nieuwe game mode of is het maar een flop geworden? Check wat Koos en Skate ervan vinden in de ‘Call of Duty Black Ops 4 Blackout Review: “PUBG kan zijn koffers pakken”.

Ben jij benieuwd wat wij vinden van de Multiplayer mode in Black Ops 4? Check dan hier onze review!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch