Menu Premium

Minecraft aangekondigd voor de PlayStation 4-launch

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de PC-gamers en Xbox 360-bezitters kunnen binnenkort ook de PlayStation-bezitters aan de slag met de razend populaire, maar toch simplistische en minimalistische game Minecraft. Zojuist heeft Sony een hoop PlayStation-fans blijgemaakt, want Sony heeft Minecraft aangekondigd voor de PlayStation 4-launch. Simplistisch en minimalistisch is de game niet alleen, maar ook de aankondiging ervan door Sony op de Gamescom 2013. Het logo verschijnt op het scherm en er rennen twee gastjes van de ene kant van het podium naar de andere kant. Minecraft wordt aangekondigd voor de PlayStation 4- launch en that’s it, niet meer niet minder.

Notch, de grote man achter Minecraft, werd door Sony met fluwelen handschoentjes behandeld door Sony. Hij werd met een goeden PSone door Sony uitgenodigd voor de E3-presentatie. Daarnaast gaf Notch aan meer te zien in de PlayStation 4 dan in de Xbox One. Tel dit bij elkaar op en het is niet meer dan logisch dat Minecraft op de PlayStation 4 uitkomt.

Microsoft heeft laatst al eens een Xbox One edition aangekondigd, maar ook Sony neemt nu deel aan de strijd der blokjes. Voor de mensen die onder een steen hebben geleefd en niet weten wat Minecraft is: Minecraft is een game waarin je twee modi hebt. In creative mode krijg je complete vrijheid om te bouwen wat je wilt en geen last hebt van monsters en zombies etc. Dan heb je nog de survival mode waarin je begint met niets en echt moet survivalen. Bouw een schuilplaats, check voedselvoorraden en vind resources. Dat is in een notendop Minecraft.

Mocht je dus een échte Minecraft-fan zijn, niet getreurd: Op allebei de next-gen consoles komt de game uit! Tijd om met blokken te spelen dus.

Minecraft aangekondigd voor de PlayStation 4-launch

Minecraft aangekondigd voor de PlayStation 4-launch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch