Menu Premium

Milestone waarschuwt voor problemen Xbox One-versie MotoGP 15

Karen Koch 25/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na alle klachten rondom de PC-versie van Arkham Knight, probeert Milestone, ontwikkelaar van MotoGP 15, de schade alvast te beperken. Nog voor de release van de game waarschuwt Milestone alvast voor problemen die de Xbox One-versie van MotoGP 15 naar alle waarschijnlijkheid zal hebben.

MotoGP 15 verschijnt morgen in de winkels, maar Milestone is erachter gekomen dat een aantal onderdelen van de game toch net niet helemaal lekker draaien. Ze geven daarom nu alvast bericht dat dit het geval is en hopen zo snel mogelijk een patch voor deze issues te hebben. Welke issues dit precies zijn, wordt niet gezegd. Wel wordt de Xbox One-versie van de game er specifiek uitgelicht, of dit betekent dat andere versies er geen last van hebben, is open aan eigen interpretatie. Volgens Milestone zijn deze problemen bij een recente test pas boven water gekomen en waren de bugs die deze issues veroorzaken ook al bekend. Doordat de boosdoeners al bekend waren bij de ontwikkelaar, hopen ze zo dicht mogelijk op de releasedatum nog een patch eruit te kunnen gooien.

MotoGP 15 komt morgen, 26 juni, uit voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Vind jij het netjes dat Milestone vooraf een waarschuwing geeft, of kijk jij er heel anders tegenaan?

Milestone waarschuwt voor problemen Xbox One-versie MotoGP 15

Milestone waarschuwt voor problemen Xbox One-versie MotoGP 15

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch