Menu Premium

Miiverse verschijnt binnenkort voor de Nintendo 3DS

Gamekings Redactie 06/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder werd er al door Nintendo geroepen dat ze plannen hadden om Miiverse ook naar hun handheld te brengen en nu is dat bevestigd. Miiverse verschijnt binnenkort voor de Nintendo 3DS, waardoor je ook onderweg met Mii’s kunt spelen.

Er is natuurlijk niets toffer dan jezelf in een game zetten. Bij veel games zijn daar manieren voor en Nintendo heeft daar een universele oplossing voor bedacht: Mii’s. Met de Miiverse kun je jezelf maken en deze dan gebruiken in verschillende games. Dit zijn vooral titels van Nintendo zelf, maar ook third-party ontwikkelaars hebben de mogelijkheid om de Mii’s te intergreren in hun game. Wellicht dat dit nu nog populairder gaat worden, gezien de Miiverse zijn weg gaat vinden naar de Nintendo 3DS. De handheld begint dan ook meer te lijken op een Wii U voor in je broekzak.

Naast je eigen Mii maken, kun je de Miiverse ook gebruiken om berichten naar elkaar sturen. Dat kan natuurlijk nu ook al op de Nintendo 3DS, dus het is de vraag of die functie komt te vervallen om plaats te maken voor de Miiverse. Daarnaast kun je ook berichten delen naar onder andere je Twitter-account, zodat ze niet alleen weten wat je met je Wii U uitspookt, maar ook wat je vanaf je Nintendo 3DS voor nieuws te melden hebt.

Er is geen specifieke releasedatum bekend, maar het is wel goed nieuws dat er veel aandacht wordt besteed aan de Nintendo 3DS. De handheld heeft het zeker nodig, want de verkopen kunnen een aardige boost gebruiken. Wellicht dat dit ervoor gaat zorgen dat het apparaat aan populariteit gaat winnen.

Miiverse verschijnt binnenkort voor de Nintendo 3DS

Miiverse verschijnt binnenkort voor de Nintendo 3DS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch