Menu Premium

Microsoft verwijdert alles van Scalebound op YouTube

Maarten van Steijn 10/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gister maakte Microsoft Studios al bekend dat hun Xbox One en PC exclusive Scalebound geannuleerd is. Aangezien er op verschillende evenementen trailers en gameplay van de game zijn getoond, staat het hele internet vol met beelden van Scalebound. Het gevolg van deze annulering: Microsoft verwijdert alles van Scalebound.

De meeste content is verwijderd of privé gemaakt, maar onder andere in de E3 2016-montage van Xbox zijn nog beelden van de game te vinden. Aangezien deze triple-A game al 4 jaar in de maak was, roept deze beslissing van Microsoft veel vraagtekens op.

Ook heeft PlatinumGames, de developer van Scalebound, nog wel allerlei content van de game op hun YouTube account staan. Hoelang deze video’s nog online blijven, is niet bekend. Op het moment van schrijven zijn de beelden hier nog altijd te bekijken.

De game was meerdere keren uitgesteld en meerdere geruchten meldden dat er problemen waren met de ontwikkeling van de game. Of dit de reden is waarom de game is geannuleerd, is onbekend.

Hoe denk jij over de beslissing van Microsoft om alle footage van deze game meteen te verwijderen? En was deze titel naar jouw idee een system seller van de Xbox One? Laat het weten in de reacties!

Bron: Eurogamer.net

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch