Menu Premium

Microsoft plant mogelijk grote online Xbox-events voor mei en juni

Jan Johan Beldrok 14/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu we allemaal al bijna een maandje binnen zitten en werkelijk alles om ons heen gecanceld wordt, lijkt Xbox hier wat verandering in te willen brengen. Zoals bij iedereen bekend is, gaat de E3 dit jaar niet door. Met als gevolg dat elke partij nu naar een andere manier zoekt om zijn of haar aankondigen te doen. Microsoft lijkt dit nu in mei en juni te willen gaan doen met twee online evenementen. Met daarin naar verwachting veel beelden en nieuws over de games voor de Xbox Series X.

Het zou om twee verschillende online Xbox evenementen gaan

Op dit moment is er al aardig wat bekend over de console van Microsoft. Maar nieuws en vooral beeld van de software blijft grotendeels achter. Dit kan komende maand gaan veranderen. Een Xbox insider genaamd Timdog, een man die eerder al de volledige specs van de Xbox Series X perfect voorspelde, laat weten dat Microsoft in mei en juni een online evenement wil organiseren. Waar het evenement in mei zich focust op een uitgebreide console reveal, daar draait het evenement van juni op de software die gaat uitkomen. Lekker hoor..

Ga uit van een hele sloot aan games

Als we de geruchten van Timdog mogen geloven, gaat Microsoft ons aardig wat vuurwerk laten zien. Zo zouden we een heuse wederopstanding van Fable mogen verwachten en meer informatie krijgen over Halo Infinite. Voor de race-fans staat er een reboot van Forza Motorsport op de planning. En het laatste deel dateert alweer uit 2017. Misschien wel het meest interessante gerucht dat valt te lezen in de berichten van Timdog is die dat Microsoft een slag wil slaan door een grote exclusieve IP aan te kondigen die in ontwikkeling is bij een Japanse studio. Is dit dan de reden dat Xbox’s Phil spencer in januari nog even snel afreisde naar verschillende developers in Japan?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch