Menu Premium

Microsoft onthult details van de Xbox One-update van maart

Karim Shehata 11/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft maakte vorige week bekend dat er twee updates aan zitten te komen voor de Xbox One. Zo verschijnt er één nog deze week, terwijl de andere in maart zal gaan verschijnen. In de update van deze maand worden er wat praktische dingen veranderd, maar in de tweede update lijkt het erop dat er wat drastischer wordt ingegrepen. Er is nu namelijk bekendgemaakt door het Amerikaanse bedrijf wat er allemaal gaat veranderen, want Microsoft onthult details van de Xbox One-update van maart.

Bij de release van de Xbox One was er erg veel kritiek op de sociale features van de Xbox One. Deze kritiek was er vooral omdat Microsoft met de Xbox 360 al had bewezen dat het wel wist hoe het moest, maar dezelfde sociale kenmerken niet goed wist te implementeren in de Xbox One. Met de eerstvolgende update gaat daar verandering in komen, want je vriendenlijst gaat sowieso al een stuk beter naar voren komen na de volgende update. Daarnaast staat de Party Chat-functie altijd aan, waardoor je deze niet meer steeds moeilijk hoeft te zoeken. Ook wordt het na de update in maart mogelijk om te chatten met vrienden die een andere game spelen, zoals dit ook op de Xbox 360 al mogelijk was. Als kers op de taart komen er nog twee functies van de Xbox 360 terug naar de Xbox One, want er zal ook een lijst gaan komen met de recente spelers die je bent tegengekomen. De mogelijkheid om mensen via het Xbox Dashboard uit de nodigen voor een game keert eveneens terug, waardoor de plezierige Xbox 360-ervaring dus zijn opwachting maakt op de Xbox One.

Microsoft laat het echter niet bij de update, want het Amerikaanse bedrijf heet ook meteen een nieuwe headset aangekondigd. Deze headset zal vanaf begin maart overal verkrijgbaar zijn waar de Xbox One is verschenen. Daarnaast verschijnt ook de langverwachte adapter voor oude headsets in maart, zodat Xbox One-bezitters hun oude Xbox 360-headsets kunnen gebruiken op de next-gen console. De Xbox One is hier echter nog altijd niet verschenen, waardoor het nog maar de vraag is wanneer de headset, adapter én de console verschijnen in het ‘koudekikkerlandje’.

Microsoft onthult details van de Xbox One-update van maart

Microsoft onthult details van de Xbox One-update van maart

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch