Menu Premium

Microsoft onthult de Xbox One Battlefield 1 bundel

Suzanne de Jong 12/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tussen 31 augustus en 8 september vond de open beta van Battlefield 1 plaats. Boris en Skate hebben hier al heel wat over te vertellen in deze Battlefield beta hands-on. Na zo’n beta heb je vaak al een behoorlijk idee of de game iets voor jou is en of je hem op 21 oktober gaat halen als hij in de winkels ligt. Overweeg je om Battlefield 1 te halen, maar heb je nog geen Xbox One in huis? Dan is dit misschien wel een interessante optie, want Microsoft onthult de Xbox One Battlefield 1 bundel.

Deze Battlefield-bundel bevat de splinternieuwe Xbox One S en in plaats van de witte Xbox One S consoles is deze militair groen, evenals de controller die dezelfde kleur heeft. In deze Xbox One S zit een 1TB harde schijf, waar Battlefield 1 alvast op voorgeïnstalleerd is. Deze speciale editie bevat ook de Hellfighter Pack, Red Baron Pack, Lawrence of Arabia Pack, een nieuwe visuele weergave van Behemoths, vijf Battlepacks en een maand gratis EA Access.

Ga jij Battlefield 1 spelen en ben je bereid om er een nieuwe Xbox One S bundel voor aan te schaffen? Of ben jij al voorzien van een console en haal jij alleen de game en in de loop van de tijd misschien ook wel de season pass? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch