Menu Premium

De season pass inhoud van Battlefield 1 is bekend

Rik Koning 24/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met Battlefield 3 introduceerde EA een nieuw DLC-concept binnen de Battlefield-franchise. Daar waar nieuwe content bij eerdere delen nog gratis aan de game werd toegevoegd, stapte men bij deeltje drie over op een season pass-principe. Dit houdt in dat mensen per DLC kunnen betalen, of eenmaal een lager bedrag af kunnen tikken voor alle DLC’s. Ook het nieuwste deel zet dit principe voor en de season pass inhoud van Battlefield 1 is nu bekend.

De nieuwe premium service is door EA nog niet officieel bevestigd. Toch lijkt dit slechts een kwestie van tijd, aangezien er op Original al een pagina van is opgedoken. De Premium Pass zal toegang geven tot vier expansions. Ook behoudt EA de twee weken durende Early Access voor iedereen met een Premium account.

De eerste DLC moet uit gaan komen in maart 2017, bijna een half jaar na de originele release. Deze eerste expansion draagt de naam “They Shall Not Pass” en speelt zich af rond het Franse leger. Het heeft er dus alle schijn van dat het zich in het kleurrijke Franse land af gaat spelen. En laten we eerlijk zijn, wie heeft er nou geen zin om een paar arrogante Fransen af te knallen?

Naast de eerste uitbreiding is op de Origin-pagina nog meer informatie te vinden over de DLC’s. Zo lijkt elke expansion uit de season pass inhoud van Battlefield 1 om een bepaald leger te draaien, met onder andere de toevoeging van het Russische leger in het verschiet. Daarnaast zullen er nieuwe game modes, Operations en Elite Classes toegevoegd worden. Verder is er een totaal van zestien nieuwe maps en uiteraard zullen nieuwe wapens en dogtags niet uitblijven.

Tot slot is ook bevestigd dat de Battlepacks uit Battlefield 4 weer hun opwachting zullen maken. Mensen die een Premium Pass aanschaffen krijgen veertien Battlepacks cadeau, waarin in onder andere weapon skins te vinden zijn. De eerste van deze Battlepacks worden in november uitgedeeld.

Battlefield 1 komt uit op 21 oktober voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch