Menu Premium

Microsoft maakt datum en tijd E3 2016 persconferentie bekend

Franky Mangal 12/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt nog maar heel even voordat de E3 2016 van start gaat en we overladen zullen worden met nieuwe aankondigingen en vette trailers. Zoals gebruikelijk zijn er voorafgaand persconferenties van verschillende uitgevers en Microsoft heeft de datum en tijd van hun persconferentie alvast uit de doeken gedaan. De jaarlijkse persconferentie van Microsoft zal dit jaar plaatsvinden op 13 juni en zal starten om 18:30 Nederlandse tijd.

Wat Microsoft dit jaar voor ons in petto heeft is nog niet duidelijk. Een maand geleden gaf Xbox-baas Phil Spencer aan zeer tevreden te zijn over wat de ontwikkelstudio’s tot nu toe hebben liggen, maar gaf hij geen details. Wel zal er meer duidelijkheid gegeven worden over nieuwe features van de Xbox One Anniversary update die deze zomer gepland staat.

Vorig jaar heeft Microsoft op de E3 veel nieuwe games  getoond. Zo werden onder andere ReCore, Sea of Thieves en Gears of War 4 onthuld. Het is dus goed mogelijk dat we deze zomer meer te zien krijgen van deze games.

Wat hoop jij dat Microsoft zal laten zien tijdens de E3 2016? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Gamespot

Microsoft maakt datum en tijd E3 2016 persconferentie bekend

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch