Menu Premium

Microsoft kondigt nieuwe Xbox One features aan

Karen Koch 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De persconferentie van Microsoft is nog niet eens begonnen en we hebben al nieuws! Microsoft kondigt nieuwe Xbox One features aan en daar hebben we de hele gaming community voor te danken. Microsoft heeft recentelijk het Xbox Feedback programma gelanceerd en daar hebben gamers gretig gebruik van gemaakt.

Via Xbox Feedback kunnen Xbox-eigenaren hun mening aan Microsoft kenbaar maken door middel van het stemmen op polls of zelfs hele berichten sturen aan het bedrijf. Om te bewijzen dat het Xbox-team bij Microsoft daadwerkelijk luistert naar de fans hebben ze deze opmerkingen gebruikt om de sociale features van de Xbox One nog verder uit te breiden en te verbeteren.

Zo vernieuwt de Xbox One de Friends-sectie van de console, om nog sneller te kunnen zien wat je vrienden uitspoken met hun apparaat. Door middel van het nieuwe Snap Center wordt het wisselen tussen het gamen en het sociale nog vloeiender, maar ook komen er Threaded Messages, zodat gamers hun gaming sessies niet hoeven te onderbreken en makkelijker kunnen multitasken. Ook krijgt de Xbox One een nieuwe Media Player app, waarmee ze direct bestanden vanaf een USB- of draadloos apparaat kunnen downloaden en afspelen.

Daarnaast krijgt de Xbox One nog meer updates, waaronder een nieuwe accessoire, de Digital TV Tuner, een optie om hun TV op draagbare apparatuur zoals tablets te streamen en een optie dat de console direct op hun TV opstart. Verder maakt de Xbox One zich natuurlijk ook nog op voor de release in maar liefst 29 nieuwe landen.

Microsoft kondigt nieuwe Xbox One features aan

Microsoft kondigt nieuwe Xbox One features aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch