Menu Premium

Microsoft komt binnenkort met nog een update voor de Xbox One

Gamekings Redactie 05/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hier in Nederland is de Xbox One nog niet uit, maar dat betekent natuurlijk niet dat Microsoft stil blijft zitten voor de rest van de wereld. Vandaag is er een update live gegaan, maar Microsoft komt binnenkort met nog een update voor de Xbox One. Zo blijven ze bezig om de ervaring te verbeteren. Je kunt het zonnig bekijken: zo krijgen wij straks in ieder geval de meest optimale ervaring…tot de volgende update natuurlijk.

De update die vandaag live gaat, brengt wat gewilde verbeteringen naar de Xbox One. Zo kom je een stuk sneller bij je vriendenlijst en zijn de Party Chat-opties verbeterd. Het belangrijkste deel van de update is natuurlijk de support voor Twitch, waarmee je games live kunt streamen en tevens streams van anderen kunt bekijken. We kunnen echter binnenkort nog een nieuwe update verwachten, die nog meer verbeteringen met zich mee zal brengen. Microsoft geeft aan te luisteren naar feedback van de community voor de volgende update. Zo beloven ze al een veel gevraagde kwestie aan te kaarten: opslag op een externe harde schijf. Ook gaat Microsoft aan de slag met de notificaties van je vrienden en wordt hiermee geëxperimenteerd. Wanneer de update verschijnt, is nog niet bekend. Microsoft heeft daarop een antwoord, welke een woord kent: “Binnenkort”.

Het is goed om te zien dat bedrijven niet stil blijven zitten en bezig blijven om de ervaring voor ons gamers te verbeteren. Als de updates zo significant blijven,  gaat het de goede kant op met de Xbox One. Microsoft lijkt te luisteren naar de kritiek die de gamers hebben op de Xbox One en op dit tempo lijkt het erop dat de next-gen console van het Amerikaanse bedrijf binnenkort op het gewenste niveau zit.

Microsoft komt binnenkort met nog een update voor de Xbox One

Microsoft komt binnenkort met nog een update voor de X

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch