Menu Premium
Loading...

Metro: Last Light Review

26/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat we in Metro 2033 kennis hebben gemaakt met een ontzettend sterk verhaal gaat Metro: Last Light nu de strijd aan. Steven en Skate hebben de nieuwste first-person shooter van 4A Games al gespeeld, dus aan hen natuurlijk de vraag; is Metro: Last Light beter dan z’n voorganger? Je gaat het zien in de Metro: Last Light review.

Metro: Last Light speelt zich een jaar na alle gebeurtenissen van Metro 2033 af. Artyom is erin geslaagd de zogenoemde Dark Ones te verslaan. Helaas voor Artyom, maar gelukkig voor jou, is er een burgeroorlog ontstaan, dus je hoeft je absoluut niet te vervelen. Deze oorlog bleef eerst nog ‘veilig’ binnen de muren van de metrotunnels in het verre Moskou, maar de vijandige facties lijken nu ook buiten verder te gaan met hun oorlog.

Artyom komt steeds meer tot het besef dat het uitroeien van de Dark Ones misschien wel helemaal niet zo’n goed idee was als het in eerste instantie leek. Maar geen nood, want in games is er natuurlijk altijd nog hoop. Zo ook nu, want Artyom komt erachter dat er nog wel eens een overlever zou kunnen zijn. Aan jou de taak deze overlever op te sporen, maar daarvoor zul je je eerst een weg moeten banen door de levensgevaarlijke metrotunnels, gemuteerde wezens en bovenal een heleboel zwaarbewapende facties, die niets liever doen dan je zo snel mogelijk ombrengen.

Heeft Metro: Last Light net zo’n sterk verhaal als zijn voorganger Metro 2033? Dat vertellen Steven en Skate je in de Metro: Last Light review.

Ontwikkelaar: 4A Games
Uitgever: Deep Silver
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Metro: Last Light Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch