Menu Premium

Metro Redux is vanaf 29 augustus verkrijgbaar in Europa

Karim Shehata 24/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de afgelopen jaren kwamen er twee Metro-games op de markt: Metro 2033 en Metro: Last Light. Eerstgenoemde game kampte met erg veel bugs, maar Metro: Last Light werd, zeker in vergelijking met zijn voorganger, goed ontvangen toen de game vorig jaar verscheen. Fans de serie waren dan ook blij toen Deep Silver had aangekondigd dat Metro Redux er aan zit te komen, een pakket met de twee Metro-games voor de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. We wisten echter nog niet wanneer dit pakket zal gaan verschijnen, maar nu is daar verandering in gekomen: Metro Redux is vanaf 29 augustus verkrijgbaar in Europa.

Metro Redux zal dan dus gaan verschijnen met Metro 2033 en Metro: Last Light in het pakket. Beide games zijn opgepoetste versies van het origineel en hopelijk heeft ontwikkelaar 4A Games de bugs uit vooral de eerste titel weten te halen. Wanneer het merendeel van de bugs verwijderd kan worden uit Metro 2033 en Metro: Last Light nog een oppoetsbeurt krijgt, zie ik niet in waarom Deep Silver geen succes kan gaan boeken met Metro Redux.

Je krijgt bij Metro Redux overigens niet alleen de games, maar ook alle verschenen DLC-pakketten voor beide games. Daarnaast zal de populaire Ranger Mode in beide games speelbaar zijn, waardoor je dus twee complete games krijgt. Wel kun je er ook voor kiezen om maar één van de twee titels aan te schaffen in de opgepoetste Redux-stijl, maar dit kan alleen wanneer je de game aanschaft via Steam, de PlayStation Store of Xbox Live. Wanneer je dus besluit Metro Redux in de winkel te kopen, krijg je dus altijd beide Metro-games in een next-gen jasje. Dit next-gen jasje van Metro 2033 en Metro: Last Light is zoals gezegd aan te trekken op 29 augustus, want dat is het moment waarop de game verschijnt voor de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. De Amerikanen kunnen iets eerder aan de slag met Metro Redux, want het pakket met twee games verschijnt daar al op 26 augustus.

Metro Redux is vanaf 29 augustus verkrijgbaar in Europa

Metro Redux is vanaf 29 augustus verkrijgbaar in Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch