Menu Premium
Loading...

Metro: Last Light The Model Trailer

Gamekings Redactie 29/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het leven van een model is geplaveid met diamanten. Alleen als je stad het doelwit is van een nucleair bombardement dan heb je weinig aan je mooie snoet. Je verblindende lach en strakke lichaam wordt al snel een vloek in een apocalyptische wereld. Ook de hoofdrolspeelster in de Metro: Last Light The Model Trailer ondervindt dit op harde wijze.

In deze tweede trailer van de sterke live-action trailer serie zien we hoe faam en schoonheid in één moment kunnen verdwijnen. Het bombardement waar in de vorige trailer “The Preacher” de bevolking van Moskou al mee werd geconfronteerd heeft duidelijk gevolgen voor alle rangen van de maatschappij. The Model trailer toont op subtiele wijze wat er nodig is om te overleven in een verknipte en chaotische wereld.

De kans dat je de game Metro: Last Light als uitgerangeerd model speelt, achten we klein. Toch geeft de trailer een goed beeld van de sfeer die ook al in Metro 2033 zat: veel overlevenden die dicht op elkaar leven en waar kogels het enige betaalmiddel zijn. In Metro 2033 werd je voor het eerst geïntroduceerd met het post-apocalyptische Moskou van 2033. Alle overlevenden die het bombardement wisten te overleven, hadden hun bestaan herbouwd in de metro stations. Jij kreeg in Metro 2033 als Artyom de opdracht een boodschap af te leveren, waardoor je zowel ondergronds als bovengronds de gemuteerde Dark Ones van je af moest slaan.

De donkere sfeer uit Metro 2033 komt ook terug in de Metro: Last Light The Model trailer, waardoor de game waarschijnlijk een lekker hels tripje naar de metro van Moskou in 2034 wordt.

Metro: Last Light The Model Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch