Menu Premium

Meta Knight komt naar Super Smash Bros.

Karen Koch 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

En nog één! Het roster van Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS begint aardig vol te raken, want Meta Knight komt naar Super Smash Bros. Het heeft een tijdje geduurd voordat hij officieel werd aangekondigd, maar vandaag bevestigd Sakurai toch echt dat ook Meta Knight van de partij zal zijn in de nieuwste beat-em-up van Nintendo.

Eerder deze week werd er al een plaatje gepost waarbij een Mii een masker van Meta Knight droeg, maar toen was nog niet duidelijk of het een hint of slechts een homage was. Vandaag maakte Sakurai korte metten met de onzekerheid, want Meta Knight knalt terug het scherm op. De Pic of the Day van Sakurai toonde namelijk dat deze agressieve, bolvormige ridder als challenger terug zal keren. Als leuke extra bevestigd hij er ook meteen bij dat de Battleship Halberd-map ook aanwezig zal zijn in de game.

Natuurlijk blijft niet alles hetzelfde. Een van de grootste veranderingen is wel dat Meta Knight’s Up Special Move is aangepast. De Shuttle Loop heeft geen zweefelement meer, maar Meta Knight draait nu in een loop waarbij hij de tegenstander twee keer flink raakt.

In de vorige Super Smash Bros. was Meta Knight een fan-favorite. Hij was snel, sterk en makkelijk te gebruiken. Zal dat in deze nieuwe games ook zo zijn of neemt toch een ander karakter zijn plek in? We zullen er snel genoeg achterkomen, want Super Smash Bros. voor de 3DS komt op 3 oktober dit jaar uit. De Wii U-versie van de game komt ook in het laatste kwartaal van dit jaar uit.

Meta Knight komt naar Super Smash Bros.

Meta Knight komt naar Super Smash Bros.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch