Menu Premium

Mei is de derde hero uit de roulatie in Overwatch 2

Dansky 01/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de launch van Overwatch 2 was veel mis. Het is immers een Activision-Blizzard game. Veel problemen zijn al gepatched gelukkig. De gigantische queues bijvoorbeeld, weliswaar veroorzaakt door een DDOS aanval maar desondanks erg irritant. Niet één DDOS aanval trouwens, maar meerdere. En naast deze problemen zijn er ook nog problemen met de heroes. En de allerlaatste die problemen heeft is de hero Mei.

Mei mag niet mee doen tot 15 november

Eerder al waren Bastion en Torbjörn de sjaak en nu is dat dus Mei. Voor diegene die niet weten wie Mei is: een ijskoningin. Zij heeft een ijspistool met daarin ijspegels of een ijsstraal. Ook kan Mei zichzelf in een blok ijs verbergen waardoor zij geen damage meer krijgt én zichzelf healed. Ook kan zij een gigantische ijsmuur neerzetten. En laat nou net die ability voor problemen zorgen. Door een muur van solide ijs hoor je niet heen te kunnen lopen maar met deze glitch kan dat wel. Ook kan Mei met haar muur ervoor zorgen dat, bijvoorbeeld, Torbjörn zijn turret in muren terecht kan komen. De turret kan nog wel schieten, maar jij kan de turret niet meer raken. Klein beetje oneerlijk. Een heel klein beetje maar.

Overwatch 2 verbeteringen zijn wel onderweg

Waarom nou 15 november? Dan komt er een balance patch. In eerste instantie zou de eerste ronde van balances pas bij Seizoen 2 worden uitgerold. Iedereen was dan ook blij verrast toen er op de officiele Blizzard Forums een blogpost van een developer verscheen. Hierin liet AndyB, community manager, weten dat er in ieder geval voor Genji, Zarya, Sombra, Kiriko en D.Va een ronde met balances komt. Genji is één van de top tier DPS op dit moment en is in bijna iedere match te zien. Zarya is zo’n beetje de beste tank van het spel op dit moment. En omdat dit zodanig buiten proporties is, heeft Activision-Blizzard besloten eerder met balances te komen. Deze heroes kan je nog wel spelen tot die tijd maar Mei gaat tijdelijk de ijskast in.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch