Menu Premium

Overwatch 2 heeft een ruwe eerste week achter de rug

Dansky 11/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een gloednieuwe Blizzard game, een gloednieuw debacle rond de launch. Het is natuurlijk lekker makkelijk zeiken vanaf de zijlijn. Maar iedereen die ooit eens een Blizzard launch heeft meegemaakt weet waar wij het over hebben. Server queues die tot het einde der tijden reiken, lag, disconnects, noem het allemaal maar op. Dat de release van Overwatch 2 dus ook niet vlekkeloos verloopt is geen verrassing.

Overwatch 2 heeft server problemen

De eerste week van Overwatch 2 verliep dus al dramatisch. Het begon met de server queues. Nu is het over het algemeen zo dat de server queues bij een Blizzard Launch horen. Die krijg je er als gratis verplichte DLC gewoon bij. De queues bij Overwatch 2 waren echter zodanig erg dat mensen niet eens in konden loggen. Hoe kwam dat? Een DDoS aanval op de server van Blizzard. Gedaan door wie is nog onbekend maar een fan van Overwatch 2 is deze persoon, of zijn deze personen, niet. En als je dacht even een weekje te wachten dan dacht je verkeerd. Want vandaag was het wéér zover.

Wil je weten hoe het op launchday was, trouwens? Videogamedunkey heeft hier de perfecte video voor:

Bastion en Torbjörn zijn tijdelijk uit de roulatie

En áls je dan eindelijk kan spelen en je bent fan van deze twee heroes dan kan je daar ook nog naar fluiten. Op dit moment zijn Bastion en Torbjörn tijdelijk uit de roulatie. Bastion helemaal, dus ook in quickplay, en Torbjörn is alleen nog in quickplay beschikbaar. Waarom? Ten eerste was er een bug met Bastion zijn ultimate. Tijdens deze ultimate bombardeer je de tegenstander met maximaal 3 mortieren. Maar door een glitch kon je dit oneindig doen. Spawnkillen was nog nooit zo eenvoudig.

Dat ziet er ongeveer zo uit:

Torbjörn hield het rustig. Hij kon zijn ultimate maar twee keer gebruiken. Met deze ultimate schiet je lava op de grond en maak je letterlijk de vloer lava. Björn was altijd al fan van dat spelletje. Maar als ineens ook alles wat niet-vloer is, lava is dan is de lol er wel vanaf. Wanneer de champions terug komen is nog onbekend maar dat de problemen nog niet zijn verholpen dat is wél zeker.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch