Menu Premium

Meer details van de Killzone: Shadow Fall OWL-drone zijn onthuld

Karim Shehata 11/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony heeft eind februari dit jaar de PlayStation 4 aangekondigd en bij een aankondiging van een nieuwe console horen natuurlijk games. Het Japanse bedrijf achter het gehele PlayStation merk dacht daar ook zo over, en liet onder andere Killzone: Shadow Fall zien. Na de persconferentie was menig kijker weggeblazen door de game, wat overigens zeker niet onterecht was. Later kwamen we erachter dat je ook een OWL-drone aan je zijde hebt, terwijl je iedereen voor zijn of misschien wel haar kop knalt in de game. Voor de gamers die interesse hebben in de functies van de drone is er nu goed nieuws, want nog meer details van de Killzone: Shadow Fall OWL-drone zijn onthuld. Overigens heeft Sony ook meteen de pre-order bonussen voor de game bekend gemaakt.

Op de beelden tijdens de E3 zagen we de OWL-drone al eventjes aan het werk, maar nu is dus bekend wat we er echt allemaal mee kunnen. Het is bijvoorbeeld mogelijk met de drone om vijanden voor een korte tijd te verlammen en alle elektronische apparaten van de vijand lam te leggen. Ook heeft de OWL-drone een zogeheten ”Attack Mode”, waarmee de drone iedereen in de buurt of een specifiek doelwit probeert uit te schakelen.

Wanneer het bovenstaande nog niet genoeg voor je was, is het ook mogelijk om met de OWL-drone een schild voor je neus neer te zetten. In de ”Shield Mode” kun je straks dus even snel op adem komen, terwijl je in Killzone: Shadow Fall zwaar onder vuur wordt genomen.

Tot slot heeft de multifunctionele drone de ”Zipline Mode”. Hierdoor kun je makkelijker laaggelegen gebieden bereiken door middel van een zipline. De game lijkt hierdoor dus ook wat klimelementen met zich mee te krijgen, wat misschien voor wat diversiteit zorgt in de game die ontwikkeld wordt in Amsterdam.

Wanneer je jezelf nu afvraagt hoe de OWL-drone eruit ziet, dan heb ik hieronder het antwoord voor je. Sony heeft namelijk met de informatie over de OWL-drone ook meteen de pre-order bonussen vrijgegeven. Onder die bonussen vallen drie skins voor de OWL-drone. Verder zit er bij een pre-order de ”MP Spotlight Movie”, wat inhoudt dat het verslaan van de vijanden in de multiplayer modus op een nieuwe en volgens Sony unieke manier wordt gevierd. Tenslotte zit de officiële soundtrack van Killzone: Shadow Fall bij de pre-order inbegrepen.

Meer details van de Killzone: Shadow Fall OWL-drone zijn onthuld

Meer details van de Killzone: Shadow Fall OWL-drone zijn onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch