Menu Premium
Loading...

Meer dan 7 minuten aan Little Nightmares gameplay in deze video

Rens van Nerum 09/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga er maar even lekker voor zitten want in deze video kun je van meer dan 7 minuten aan Little Nightmares gameplay genieten! En de game ziet er werkelijk prachtig uit!

De game die gepland staat om gelanceerd te worden op 28 april aanstaande, laat door middel van deze video uitgebracht door Bandai Namco zijn charmes zien. Eerder in een voorgaand nieuwsbericht vertelde we je waar de game over gaat. Heb je dat nog niet gezien? Check het dan hier!

In de video zie je Six wanhopig op zoek naar punten waar ze zich kan verstoppen en zo kan ontsnappen uit de Maw. De game geeft een beetje een Tim Burton-achtig sfeertje af en is prachtig neergezet. De vloeiende camera movements, de details van de omgeving waar je doorheen banjert en de attributen die je kunt gebruiken om puzzels op te lossen zijn het kersje op de taart in Little Nightmares.

Hordes monsters zitten achter je aan om je te pakken wanneer jouw licht dooft! Dus de truc in de game is om zo snel mogelijk te ontsnappen en je licht te laten branden. Ben jij hyped na het zien van deze Little Nightmares gameplay? Of is dit geen game voor jouw? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch