Menu Premium
Loading...

Bandai Namco kondigt nieuwe IP Little Nightmares aan

Soraya van der Weiden 11/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het hoge woord is er eindelijk uit, Bandai Namco komt met de officiële aankondigingstrailer van Little Nightmares. Bandai Namco is een echte tease, want de trailer laat nog niet veel los over de game en we zullen moeten wachten tot de Gamescom voor we meer horen over Little Nightmares.

De platformer stond eerder bekend als Hunger en wordt gemaakt door de Zweedse ontwikkelaar Tarsier Studios. Hoewel deze Zweden zich ook al bemoeiden met verschillende Little Big Planet-games, zal dit hun allereerste eigen game zijn.

In de trailer zien we de Maw, de duistere wereld waar Little Nightmares zich in afspeelt. In deze nachtmerrieplek word je volgens Bandai Namco geconfronteerd met de angsten uit je jeugd. Je bent vooral bezig om Six, het meisje in de gele regenjas, te helpen ontsnappen. Verder roept de trailer meer vragen op dan dat het beantwoordt. Bekend is dat het zal gaan om een platformer, maar voor verdere details moeten we toch echt wachten tot de Gamescom.

Het is nog niet bekend wanneer Little Nightmares uitkomt, of voor welke platformen deze game beschikbaar zal zijn. Heeft deze teaser jouw interesse gewekt en smaakt het naar meer? Laat het weten in de comments!

Bron: Bandai Namco

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch