Menu Premium
Loading...

Medal of Honor: Warfighter Single Player Launch Trailer

Gamekings Redactie 23/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder hebben we al kunnen genieten van de Multiplayer Launch Trailer, vandaag is ook de single-player aan de beurt van de eerste grote shooter die dit najaar gaat verschijnen. Hier is de Medal of Honor: Warfighter Single Player Launch Trailer.

Ondanks dat het om de Single Player Launch Trailer gaat, wordt er verrassend weinig duidelijk gemaakt in de trailer. Op het standaard “we gaan op terroristen jagen” gegeven na en het feit dat de verhaallijn is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, wordt je er niet veel wijzer op als je de trailer bekijkt.

Gelukkig zijn er al eerder een aantal details over de single-player bekend gemaakt. Zo kun je dit jaar niet uit vier personages kiezen om de campagne mee door te spelen, maar uit slechts twee. Het gaat hier om Preacher en Stump. Ze zijn beide een Navy SEAL en moeten flink wat terroristen om zeep helpen voor een betere wereld. Zo gaat dat natuurlijk. Dit gebeurt alleen niet op één locatie, zoals in de Medal of Honor van 2010. Dit keer beland je onder andere in Bosnië, Somalië, Pakistan en de Filipijnen.

De game draait smoothly (net als Battlefield 3) op de prachtige Frostbite 2 Engine, waardoor Medal of Honor in ieder geval het grafische voordeel heeft boven de ander tripple A shooters die er de komende weken uitkomen, nu het verkoopsucces nog natuurlijk.

In Europa verschijnt de game op 25 oktober voor de PlayStation 3, PC en Xbox 360. Er komt later ook nog een versie voor de Wii U op de markt.

Medal of Honor: Warfighter Single Player Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch