Menu Premium

Max: The Curse of Brotherhood verschijnt op 9 april voor de Xbox 360

Karim Shehata 17/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2013 kwam ontwikkelaar Press Play Games met Max: The Curse of Broterhood. De puzzel-game werd in een eerder stadium aangekondigd voor de Xbox One en de Xbox 360, maar tot nog toe is alleen de Xbox One-versie verschenen. De game werd op deze console redelijk goed ontvangen, waardoor de vraag naar de Xbox 360-versie natuurlijk alsmaar groter werd. Phil Spencer, de Corporate Vice President van Xbox, verlost het wachtende publiek nu uit haar lijden: Max: The Curse of Brotherhood verschijnt op 9 april voor de Xbox 360.

Dit heeft de hoge pief van Microsoft bekendgemaakt door middel van een tweet: “Een van mijn persoonlijke favorieten – Max: The Curse of Brotherhood verschijnt op 9 april voor de Xbox 360”, aldus het bericht van Phil Spencer op Twitter. De game verschijnt dus zo’n vier maanden na de release op de Xbox One op de Xbox 360. Hoeveel de game daarop inlevert wat betreft de frame rate en graphics, is nog niet helemaal bekend.

Max: The Curse of Broterhood is een side-scrolling platform-game met veel puzzel-elementen. De game werd onthuld op de persconferentie van Microsoft tijdens de E3 2013. De game is overigens niet geheel nieuw, want in 2010 verscheen Max & The Magic Maker voor WiiWare, iOS, PlayStation Network, Windows Phone 7, Nintendo DS en de PC. Max: The Curse of Brotherhood is dus eigenlijk een revisie van Max & The Magic Maker. Desalniettemin kan er dus vanaf december 2013 aan de slag gegaan worden met deze game op de Xbox One, terwijl Phil Spencer zojuist bekend heeft gemaakt dat ook de Xbox 360-bezitters binnenkort aan de slag kunnen met de game. Zoals gezegd verschijnt Max: The Curse of Brotherhood op 9 april voor de Xbox 360.

Max: The Curse of Brotherhood verschijnt op 9 april voor de Xbox 360

Max: The Curse of Brotherhood verschijnt op 9 april voor de Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch